| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Co myślisz na temat tego brokera ? |
| Zdecydowanie polecam |
|
33% |
[ 120 ] |
| Poza paroma minusami są ok |
|
29% |
[ 108 ] |
| Przeciętny |
|
16% |
[ 61 ] |
| Mają wiele wad |
|
6% |
[ 24 ] |
| Stanowczo odradzam |
|
13% |
[ 49 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 362 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Tig3r Moderator

|
Wysłany: Pon 12-10-2009, 12:11 Temat postu: |
|
|
Witam, czy ktoś mógłby powiedzieć, czy na Wig20 da się jeszcze grać w AM? _________________ ======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kowal00 Gaduła

Dołączył: 07 Lut 2009 Pochwał: 1 Posty: 132 Skąd: Zielona wyspa
|
Wysłany: Pon 12-10-2009, 12:49 Temat postu: |
|
|
Z tego co widze to w symbolach (na realu) jest on dostepny wiec powinna byc taka mozliwosc. _________________ Mam mniej, niż się spodziewałem, ale może więcej oczekiwałem, niż należało?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
greg12 Bywalec

|
Wysłany: Sro 14-10-2009, 16:30 Temat postu: |
|
|
We would like to inform you that 12 new Stock CFDs are now open for trading for all customers:
Alcoa Inc. (#AA)
Bank of America Corporation (#BAC)
Cisco Systems, Inc. (#CSCO)
Chevron Corporation (#CVX)
E.I. du Pont de Nemours & Company (#DD)
The Home Depot, Inc. (#HD)
Kraft Foods Inc. (#KFT)
3M Company (#MMM)
Merck & Co., Inc. (#MRK)
AT&T Inc. (#T)
The Travelers Companies, Inc. (#TRV)
United Technologies Corporation (#UTX)
Including Stock CFDs that are currently available for trading, we will offer CFDs for all 30 stocks that are listed as components of Dow Jones Industrial Average Index (DJI30). The index is computed from the stock prices of the 30 largest and most widely held public companies in the United States.
Please be advised to right-click 'Market Watch' window in MetaTrader 4 and use the 'Show All Symbols' option in order to see new instruments in the list.
Please note, that Stock CFDs [AIG]..[XOM] will be set to Close Only mode in 5 days and will be replaced by new contracts #AA...#XOM. All trading positions in [AIG]..[XOM] will be automatically closed on October 23th, 2009 (Friday) using the last market price of the trading session.
We would like to draw your attention to important amendments to the terms of trading for Stock CFDs:
The minimum traded contract size will be equal to 500 CFDs and the step will be also 500 CFDs.
Commission in Stocks CFDs will be 0.06 USD (or equivalent amount in any deposit currency) for 1 CFD (1.0 Lot), i.e. 30 USD for 500 CFDs.
Leverage for trading Stock CFDs is 1:10.
To jakie będą minimalne jednostki? Bo teraz jest 1 kontrakt to 1 akcja,a po zmianach minimalna jednostka wynosić będzie 500 akcji ?Kontrakty aktualne zostaną automatycznie zamknięte 23 ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Trading.Master Gaduła

|
Wysłany: Czw 15-10-2009, 15:39 Temat postu: |
|
|
Potestowalem na demo i wyglada na to ze 500 sztuk akcji bedzie minimum wszystkie pozycje na akcjach bede z automatu zamkniete do nastepnego piatku 23 paz. _________________ ---------- Listen to the message of the market ------------- |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dzuk Gaduła

|
Wysłany: Czw 15-10-2009, 17:06 Temat postu: |
|
|
Od paru dni jestem miło zaskoczony, zlecenia zaczeły wchodzić bardzo szybko. Może dla tego że mniej grałem ostatnio |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
green7 Pasjonat

|
Wysłany: Czw 15-10-2009, 20:58 Temat postu: |
|
|
| dzuk napisał: |
Od paru dni jestem miło zaskoczony, zlecenia zaczeły wchodzić bardzo szybko. Może dla tego że mniej grałem ostatnio  |
Hehh o czym Ty mówisz ?
Zlecenia wchodzą ok pod warunkiem, że nie zaczniesz zbytnio zarabiać. Wtedy zapewne zaczyna opiekować się Tobą DealingDesk. Przedwczoraj znajomy zrobił test na 2 kontach. Jedno zarabiające, które od jakiegoś czasu się "ślimaczy". Drugie świeże. Środek nocy, płaski rynek - zamknięcie/otwarcie pozycji na jednym koncie 1-2 minuty. Na świeżym - od ręki .......
Panowie z AM (tak, tak wiemy - czytacie to) .... Rozumiem, że DD bywa według Was niezbędny. Ale może należałoby zrobić coś aby jako-tako działał .... no chyba, że, zależy Wam tylko na tych klientach którzy tracą .... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
reptile Maniak

|
Wysłany: Czw 15-10-2009, 21:22 Temat postu: |
|
|
| green7 napisał: |
| no chyba, że, zależy Wam tylko na tych klientach którzy tracą .... |
to pytanie to chyba żart  _________________ Pierwszy Rzecznik Prasowy Forex Church |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
green7 Pasjonat

|
Wysłany: Czw 15-10-2009, 21:42 Temat postu: |
|
|
| reptile napisał: |
| no chyba, że, zależy Wam tylko na tych klientach którzy tracą .... |
to pytanie to chyba żart  |
Żartów szybko się odechciewa jak przez 3 minuty próbujesz otworzyć pozycję - wtedy raczej lecą słowa niecenzuralne
A pytanie w sumie raczej retoryczne było |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dzuk Gaduła

|
Wysłany: Pią 16-10-2009, 19:14 Temat postu: |
|
|
Od paru dni jestem miło zaskoczony, zlecenia zaczeły wchodzić bardzo szybko. Może dla tego że mniej grałem ostatnio  |
Hehh o czym Ty mówisz ?
Zlecenia wchodzą ok pod warunkiem, że nie zaczniesz zbytnio zarabiać. Wtedy zapewne zaczyna opiekować się Tobą DealingDesk. Przedwczoraj znajomy zrobił test na 2 kontach. Jedno zarabiające, które od jakiegoś czasu się "ślimaczy". Drugie świeże. Środek nocy, płaski rynek - zamknięcie/otwarcie pozycji na jednym koncie 1-2 minuty. Na świeżym - od ręki .......
Panowie z AM (tak, tak wiemy - czytacie to) .... Rozumiem, że DD bywa według Was niezbędny. Ale może należałoby zrobić coś aby jako-tako działał .... no chyba, że, zależy Wam tylko na tych klientach którzy tracą .... |
Wiesz możesz mieć rację. Co prawda wcześniej też całe g zarabiałem ale ostatnio zacząłem mniej grać, bardzo mało zleceń. Może nie warto obserwować tych co prawie nic nie robią, ale różnica serio kolosalna do tego co było wcześniej. Mogę praktycznie zacząć grać na danych Wygrląda jakby demo było. Ciekawe ile czasu będę tak miał. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
elamika Gaduła

|
Wysłany: Pią 16-10-2009, 21:33 Temat postu: |
|
|
Hehh o czym Ty mówisz ?
Potwierdzam, jest dokladnie tak jak green7 mowi. Jak zaczniesz zarabiac to wszystkie zlecenia przez DealingDesk przechodza i masz opoznienia takie ze praktycznie mozna grac jedynie na oczekujacych. Admiralowie nieladnie tak postepowac.
Z kolei w XTB zlecenia nie przechodza przez DealingDesk tylko jest nalozone stale kilku sekundowe opoznienie.
Jak widac kazdy ma swoje sposoby zeby skutecznie zniechecic zarabiajacych klientow, no bo po co im tacy?
Nie udalo mi sie jeszcze sprawdzic FxPro, ale wkurza mnie to piate miejsce po przecinku i jakos nie moge sie do tego przyzwyczaic. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
Możesz wydrukować ten temat |
Niezależne forum pasjonatów rynku Forex Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group (2.819094 sek. 13 zap.)
|