Giełda walutowa Forex
Forex - start  Wiedza       Wybór platformy   Zarządzanie   Kursy walut      Forum Forex Forum RSS Feed   

Powiadomienie SMS ustawiane na platformie MT4

FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja   Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj

Powiadomienie SMS ustawiane na platformie MT4
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Subskrybuj ten Temat | Dodaj do iGoogle

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forex Strona Główna -> Forex - dyskusje ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pablo90
Moderator
Moderator

Pochwał: 28

PostWysłany: Wto 04-09-2007, 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W załączniku jest jak powinieneś skonfigurować tego maila.
EDIT:
Chyba niewiele widać na tym obrazku więc po prostu musisz w miejscu Hasło wpisać swojego maila.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
MACIEK408
Pasjonat
Pasjonat

Pochwał: 18

PostWysłany: Wto 04-09-2007, 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NMike napisał:
to konto na mail/net:?:

konto mejlowe operatora. no nieważne - chodziło mi o to że w zależności od dostawcy poczty i operatora mogą nastąpić opóźnienia, co może się odbić nieco na naszej grze gdy jest oparta na alarmie

NMike
Pasjonat
Pasjonat

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 04-09-2007, 22:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dalej nie dziala mi to powiadomienie Sad
Blad logowania. Wam dziala na tych ustawieniach? Moze byc to konto polishfx@interia.pl- wszystkie dane sa na poczatku watku Smile

Wybralem interie mimo faktu, ze trzeba zaplacic za smsy . SMS dochodzi od razu po wygenerowaniu sygnalu i wyslaniu maila z mt4 Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
komislaw
Gaduła
Gaduła

Pochwał: 12

PostWysłany: Wto 04-09-2007, 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wysłałem na Twoje konto 2 maile - testowego i tego odpalanego przez alerta i wszystko działa.
Ustawienia miałem takie jak na screenie w zalączniku.
W miejscu kropek było hasło 'polish5' Wink
Powrót do góry
NMike
Pasjonat
Pasjonat

PostWysłany: Wto 04-09-2007, 23:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haaaaa, upieralem sie na te smtp. przed adresem w pierwszej rubryce. teraz dzialczy wszystko Exclamation Dzieki za pomoc Smile
To teraz juz kazdy wie jak konfigurowac konto.
Powrót do góry
mbor112
Gaduła
Gaduła

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 13-12-2008, 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PAnowie czy istnieje jeszcze jakieś konto e-mailowe z bezpłatnymi powiadomieniami na sms n?
tramp
Stały bywalec
Stały bywalec

PostWysłany: Czw 17-09-2009, 13:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalozylem konto w interia i wpisalem wszystko tak jak tutaj ale nie dziala, wiecie moze jaka moze byc przyczyna?
Powrót do góry
loup
Stały bywalec
Stały bywalec

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podbijam, bo też chciałbym to ustawić ale nie mogę - ustawienia takie jak powyżej, mimo to "error connecting to poczta.interia.pl".
Powrót do góry
Wa$$kII
Gaduła
Gaduła

PostWysłany: Sob 07-11-2009, 17:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

Bezpłatne wysyłanie sms kiedy przychodzi mail są w nazwa.pl. Mam tam serwer i mogę założyć takie konto Smile

Może lepiej korzystać z o2.pl niż interii. Jak miałem tam pocztę to same problemy były. Jak już doszedł mail to na drugi dzień, a zdarzało się że nie docierały.
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
loup
Stały bywalec
Stały bywalec

PostWysłany: Nie 08-11-2009, 16:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wcześniej korzystałem z o2 i działało. Problem jednak leżał po mojej stronie... Jedyne co zmieniłem to usunąłem "+" sprzed numeru telefonu (wysyłam na text.plusgsm.pl) i działa.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forex Strona Główna -> Forex - dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: