Giełda walutowa Forex
Forex - start  Wiedza       Wybór platformy   Zarządzanie   Kursy walut      Forum Forex Forum RSS Feed   

FXPro

FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja   Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj

FXPro
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 208, 209, 210  Następny

Subskrybuj ten Temat | Dodaj do iGoogle

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forex Strona Główna -> Platformy transakcyjne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Co myślisz na temat tego brokera ?
Zdecydowanie polecam
31%
 31%  [ 64 ]
Poza paroma minusami są ok
28%
 28%  [ 59 ]
Przeciętny
19%
 19%  [ 40 ]
Mają wiele wad
4%
 4%  [ 9 ]
Stanowczo odradzam
15%
 15%  [ 32 ]
Wszystkich Głosów : 204

Autor Wiadomość
raposo
Moderator
Moderator

Pochwał: 38

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 17:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pojawiła się nowa promocja w FxPro, szczególnie dla nowych klientów:
Jeśli zasilimy nasze konto kwotą minimum 1000 USD (lub równowartością w innej walucie) otrzymamy punkty, które będziemy mogli wymienić na prezenty np. pamięć usb, T-shirty, kurtki, czapki i inną odzież BMW Sauber, WRC Rally lub FxPro. Szczegóły na temat ilości punktów i prezentów znajdziemy logując się do MyFx.Pro i wchodząc w zakładkę Shop.
Pod uwagę brane są tylko depozyty zaksięgowane począwszy od dziś.

FOREX CLUB - Introducer FxPro. Najlepsza oferta: spread od 0.5 pips, dźwignia 1:500, konto od 100$, MT4, support w j. polskim, pomoc w grze. WWW
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
white_tigger
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 17:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
FxPro Complimentary Merchandise Benefits Programme

FxPro is delighted to announce a new Complimentary Merchandise Benefits Programme for our clients. Effective from 4th November 2009, all FxPro traders who make sufficient deposits to their Trading Accounts will be eligible for the merchandise points in this Programme. (Deposits made prior to 4th November 2009 will not be eligible to receive points.) We are also pleased to advise that the cost of the postage and packaging will be covered by FxPro

Your entitlement to the merchandise benefits is based upon the USD $ amount you have deposited in your Trading Account, with every USD $ 1,000 being the equivalent of 10 points. For every USD $ 1,000 from USD $ 26,000 and above, the equivalent value will be 20 points. Depending on the number of points you accumulate, you are entitled to trade in those points for one or more items of merchandise. For those of you with multiple Trading Accounts your points for all your Accounts will accumulate within your MyFx.Pro profile. Please see the table below for further information on the points and their equivalent merchandise value. Please also note that, below the table, you will find the Terms and Conditions for the Benefits Programme.

To make a purchase, please login to MyFx.Pro to access the 'shop'

We hope you enjoy your new Complimentary Merchandise Benefits Programme and, as always, Customer Support welcomes your feedback by email, chat or phone.

Terms and Conditions of the FxPro Complimentary Merchandise Programme (Benefits Programme)

1. In order to participate in FxPro’s Complimentary Merchandise Benefits Programme, you must be registered and authorised as an FxPro trading client, and have sufficient USD $ deposited funds in your Trading Account.
2. This Programme comes into effect on 4 November 2009 and is based upon deposits made into your Trading Account from this date. Any deposits into your Trading Account prior to this date will not be eligible for points in this Benefits Programme.
3. The cost of the postage and packing of the merchandise will be incurred by FxPro. FxPro will apply its own discretion as to whether your merchandise will be posted to you via EMS Datapost or by the Cyprus government’s registered parcel service.
4. In order to be eligible for one point, FxPro must receive USD $ 1,000 deposited funds into your Trading Account. FxPro cannot be responsible for transfer costs incurred by FxPro trading clients. (E.g., if you as a client wire USD $ 1,000 and incur a transfer charge of USD $ 10, so that your Trading Account is deposited with USD $ 990, then you will not be eligible for the one point value.)
5. The Benefits Programme is not available to FxPro's introducing brokers, or its own staff.
6. Internal transfers are not eligible for this Benefits Programme.

Mógłby mi to ktoś na ludzki przetłumaczyć? Jak wpłacam w EUR, to jak wyliczyć "okrągłą" sumkę, by dostać 10 punktów?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
raposo
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 18:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

white_tigger napisał:
Mógłby mi to ktoś na ludzki przetłumaczyć? Jak wpłacam w EUR, to jak wyliczyć "okrągłą" sumkę, by dostać 10 punktów?

W skrócie o całości napisałem w poście wyżej Wink. Odnośnie przeliczenia. Jeśli założyliśmy konto w walucie innej niż USD to równowartość 1000 USD przeliczamy po kursie Hellenic Banku (tabela na ich stronie) z momentu zaksięgowania wpłaty (pojawienia się jej na koncie MT4).

FOREX CLUB - Introducer FxPro. Najlepsza oferta: spread od 0.5 pips, dźwignia 1:500, konto od 100$, MT4, support w j. polskim, pomoc w grze. WWW
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
white_tigger
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1. In order to participate in FxPro’s Complimentary Merchandise Benefits Programme, you must be registered and authorised as an FxPro trading client, and have sufficient USD $ deposited funds in your Trading Account.

?
Powrót do góry
raposo
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 19:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

white_tigger napisał:

"By przystąpić do programu <nazwa> musisz się zarejestrować i zautoryzować (zweryfikować konto przesyłając stosowne dokumenty rejestracyjne) jako klient FxPro i wpłacić równowartość 1000 USD jako depozyt na swoje konto handlowe"

Powrót do góry
white_tigger
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 19:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ach ten angielski Smile Dzięki
Powrót do góry
domel31
Stały bywalec
Stały bywalec

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raposo: mozesz mi napisac jedna wazna rzecz czy 1lot - w wersji demo odpowiada jednemu 1lotowi w wersji real ? Poniewaz nie mam zielonego pojecia, na niektorych stronach pisze ze jeden lot w wersji demo to 50 tys $ ale w wersji real to juz 100 k $. Jak by nie patrzec robi to roznice w grze dlatego chcialbym sie zapytac jak to jest w FXPRO.
raposo
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domel31 napisał:
Poniewaz nie mam zielonego pojecia, na niektorych stronach pisze ze jeden lot w wersji demo to 50 tys $ ale w wersji real to juz 100 k $

Nie wiem gdzie wyczytałeś, że 1 lot to 50 tys $. 1.0 lot to zawsze 100 000 jednostek waluty bazowej - niezależnie od brokera, platformy oraz od tego czy mówimy o rachunku rzeczywistym czy demie.
50 tys $ to może być wymagany depozyt zabezpieczający przy dźwigni 1:2.

Na demie FxPro wszystkie aspekty techniczne są identyczne jak na rachunku rzeczywistym.

Powrót do góry
pele
Stały bywalec
Stały bywalec

PostWysłany: Czw 05-11-2009, 15:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Założyłem konto w FXPro, ale nie piszę o tym, żeby się pochwalić Wink . Chciałem zwrócić uwagę na świetny support w wykonaniu pana Jacka Ekerta i jego cierpliwość do mnie. Ciekaw jestem ile już pytań podobnych do moich powtórzyło się w historii bycia przez niego "supportmen'em".
Kolega raposo tez zasługuje na uwagę. Przeczytałem ok. 40-50 ostatnich stron o FXPro i mnóstwo pytań było podobnych a on ze stoickim spokojem odpowiadał.
Odwalacie panowie kawal dobrej roboty. Dziękuję za miłą obłsugę i pozdrawiam serdecznie
PS: nie zostałem nasłany przez zespół FXPro-piszę z własnej i nie przymuszone woli Smile

white_tigger
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Czw 05-11-2009, 16:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja przeczytałem całe 196 zanim założyłem konto Smile W sumie czuję się jak w rodzinie Wink

I wiem, że moje pytanie już się pojawiło, ale jednak je zadam: czy żeby przenieść środki z konta EUR na USD trzeba pisać mail do FXPro w języku angielskim (brrrr), czy można to załatwić jakoś łatwiej? Nie ukrywam, że zależy mi na tym, by zrobić to najpóźniej jutro Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forex Strona Główna -> Platformy transakcyjne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 208, 209, 210  Następny
Strona 196 z 210

Skocz do: